Waar

Steden en dorpen van Geluk

In sommige steden vind je vanaf 20 maart 2015 (Internationale Dag van Geluk – Verenigde Naties) heel bijzondere geluksplekken in een geluksplan. Ze kregen een bord, een logo en komen in een speciale brochure. Ga deze plekken ontdekken in Hasselt (B), Roerdalen (NL) en Eindhoven (NL).

  • Hasselt (B). Meer dan 300 inwoners nomineerden 179 verschillende  geluksplekken. Nu zijn er 25 geselecteerd. Ontdek ze en volg de gelukstips ter plaatse. Bij elke plek vind je een bord. De Dienst Toerisme heeft ook een mooie, uitgebreide brochure klaar, met een plannetje. Meer op www.hasselt.eu
  • Roerdalen (NL). De inwoners stelden meer dan 200 plekken voor. Nu zijn er 25 geselecteerd (met 6 extra voor de kinderen). Op elke plek vind je een bord met de gelukstips bij die plek. Voer ze uit en maak jezelf en je gezelschap een beetje gelukkiger! Bij de VVV’s ligt een volledige brochure voor je klaar en bij 25 ondernemers kan je nog een extra gouden gelukstip ophalen. Meer op www.ontdekroerdalen.nl
  • Eindhoven (NL). De studenten van de Fontys Hogeschool gingen voor ‘Gelukseconomie’ de straat op. Uit alle nominaties komen nu 11 geluksplekken voort. Samen met het Parktheater Eindhoven bieden ze deze Plekken van Geluk aan aan de inwoners en de bezoekers.  Ze zijn verzameld in een gratis brochure. Je vindt de plekken,  samen met inspirerende geluksjournaals op www.gelukvooreindhoven.nl Ga ze ontdekken!

Plekken van Geluk

In deze steden of dorpen vind je nu ook al een geluksplek. Voorlopig zijn ze niet herkenbaar aan een logo ter plaatse. Ga ze ontdekken. Volg ter plaatse ook minstens één doe-tip om er echt een ervaring van te maken. Benieuwd naar je reactie en nieuwe voorstellen.