Geluksworkshops in Hasselt

Facebooktwitterpinterest

Bijzonder inspirerend: de workshops op een geluksplek in Hasselt. Laat je verrassen. Kom in groep (gewoon een moment reserveren) of sluit als individu aan op een van de open sessies. Geluk is voor een deeltje maakbaar. Kom het samen ontdekken!

 

Maakbaar Geluk

 

Volg een workshop op een geluksplek in Hasselt

 

 

Hasselt heeft 25 plekken van Geluk. Ontdek ze samen met familie en vrienden. Op elke plek word je uitgenodigd om samen ook “iets” te doen aan je geluk. Leuk en inspirerend. Op sommige plekken kan je in de buurt bovendien gratis een extra “gouden gelukstip” afhalen. Laat je verrassen!

 

Geluk is een beetje “maakbaar”. Dat ontdek je in de verrassende workshop rond geluk die je in Hasselt kunt volgen op drie geluksplekken: alleen of in groep. De workshop duurt ongeveer twee uur en wordt begeleid door een gelukscoach. Aan de hand van concrete opdrachten ontdekken we de kracht van positieve interventies en hoe we het geluk van onszelf en anderen kunnen versterken. De workshops werden ontwikkeld door Leo Bormans, auteur van The World Book of Happiness.

 

–          Groepen van alle leeftijden en achtergrond kunnen de workshops reserveren bij Toerisme Hasselt. Voor de locatie hebben groepen de keuze uit ‘De inspiratietuinen van Herkenrode’ of ‘De Binnenstad’. De workshop wordt aangepast aan de doelgroep.

–          Als individu kun je inschrijven voor de ‘open workshops’ die regelmatig worden gegeven in de inspiratietuinen van Herkenrode. Check de data bij Toerisme Hasselt.

–          Kinderen en families kunnen terecht in de Wonderkamers van het Literair Museum. Kinderen van 4 tot 12 kunnen (als ook een volwassene hen begeleidt) altijd een vrij bezoek brengen. De volwassene krijgt dan per wonderkamer een opdracht die hij samen met de kinderen uitvoert. Groepen kunnen een extra gelukscoach reserveren die het geheel coördineert en duidt. In de zomermaanden juli en augustus  zijn er ook ‘open workshops’ van 10u tot 12u. Voor het najaar : check de data bij Toerisme Hasselt.

 

Hoe groot kan de groep zijn? Max. 15 personen voor één gelukscoach.

 

 

 

De prijs?

–          In de binnenstad: 60 euro per groep voor de gelukscoach.

–          In Herkenrode: 60 euro per groep voor de gelukscoach en 3 euro p.p. voor de inspiratietuinen.

–          In de Wonderkamers van het Literair Museum: gewone bezoeken kunnen altijd (2 euro voor kinderen / 2,5 euro voor volwassenen). Voor 60 euro heb je er ook een gelukscoach bij. Die reserveer je bij de Toerisme Hasselt. Check de openingsuren op www.literairmuseum.be

–          De open sessies in de inspiratietuinen van Herkenrode kosten 12,50 euro p.p.

De adressen:

–          Abdijsite Herkenrode (Herkenrodeabdij 4, www.abdijsiteherkenrode.be)

–          Binnenstad (vertrekpunt Toerisme Hasselt, Maastrichterstraat 59), www.hasselt.eu)

–          Literair Museum (Bampslaan 35, vlakbij het station. www.literairmuseum.be)

 

Gelukscoach reserveren: Toerisme Hasselt www.hasselt.eu of [email protected]

 

 

 

ONTDEK DE 25 GELUKSPLEKKEN IN HASSELT

25 unieke plekken, genomineerd door de inwoners van de stad. Op elke plek kan je iets doen aan je geluk. Soms zit er ook een extra gouden gelukstip in de buurt. Haal de inspirerende brochure met alle plekken en tips bij de Dienst Toerisme (2,90 euro).